Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

A World of Comedy

Christophe Stienlet was op televisie was te zien in reeksen zoals Wittekerke, Schuif Af, Spoed, Witse, Flikken, W817, Vermist en Aspe. Hij speelde tevens de rol van Phil in de televisiereeks DE VUILBEK en presenteerde op VT4 het programma Sushi TV. In de film Iedereen Beroemd speelde hij een kleine rol. Ook is hij lid van De Improfeten, een gezelschap dat zich richt op improvisatietheater. Ondertussen is hij een Foute Vriend geworden, zowel in de nieuwe reeks (3de seizoen) als op het grote scherm in Foute Vrienden, de Film.

Joost van Hyfte is een is een Vlaamse stand-upcomedian. Hij studeerde aan de gerenommeerde Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Via de Belgische Improvisatie Liga kreeg de smaak van het podium te pakken. Na een workshop bij Nigel Williams werd hij comedian. Momenteel is hij, na meer dan 15 jaar restauranthouder uitsluitend professioneel met comedy bezig. Hij behoorde tot de creatieve denktank van Zonde van de zendtijd en werkt ook geregeld als publiekopwarmer voor talrijke tv-programma’s, zoals Extra Time, De Slimste Mens, De klas van Frieda, De Laatste Show, De jaren stillekes en De Kazakkendraaiers.

Jens Dendoncker werd een paar maanden na zijn stand-updebuut uitgeroepen tot winnaar van de Humorklas van Radio 2. In 2015 wist hij niet alleen de jury- en publieksprijs te bemachtigen van de Nederlandse Culture Comedy Award, ook in eigen land nam hij datzelfde jaar de Lunatic Comedy Award mee naar huis. Nog eens een jaar later slaagde hij erin om de Humo’s Comedy Cup op zijn naam te schrijven. Het afgelopen jaar ging het hard voor Jens. Hij maakte zijn tv-debuut in het programma ‘Advocaat van de Duivel’, mocht als voorprogramma mee met Philippe Geubels en Alex Agnew, deed school-en bedrijfsvoorstellingen, warmde tv-studio’s op én speelde meer dan 200 shows in één seizoen.

augustus 18 2017

Details

Datum: 18 augustus 2017
Begin: 20:00
Prijs: 10€ – 12€

Plaats

Zaffelare Dorp

OPGELET!

AANTAL PLAATSEN IS BEPERKT
RESERVEREN IS AANGEWEZEN

10€ IN VOORVERKOOP
12€ AAN DE KASSA